Mozartin kirkkokonsertti Keski-Italian maanjäristyksen vaurioihin

Mozartin kirkkokonsertti Keski-Italian maanjäristyksen vaurioihin

kirkkosonaatit-mainos-final

Wolfgang Amadeus Mozart
Kirkkosonaatteja kahdelle viululle, uruille ja basso continuolle.

Parman kirkkokvartetin jäsenet ovat olleet kiinteässä yhteydessä Seirsin johtokuntaan, ja näiden kirkkokonserttien tulot menevät kokonaisuudessaan Keski-Italian maanjäristyksen vaurioiden korjaamistyöhön.

Tämänkertainen konserttikeräyksemme kohdistuu lähinnä koululaisten arkipäivien saattamiseksi mahdollisimman tavanmukaisiin puitteisiin mm. uudistamalla raunioitujen koulujen opetusmateriaalia nykyisten opetusohjelmien vaatimusten mukaiseksi.

Kiitämme Suomen avustuksesta, jota olemme saaneet konserttiemme järjestämisessä, ja kiitämme yleisöämme, joka on kanssamme asiaamme tukemassa.

Järjestäjänä Ambasciata d´Italia Helsinki, Ambasciata di Finlandia Roma, Associazione SEIRS Croce Gialla Parma, Istituto Italiano di Cultura Helsinki.

Ti 19.9. klo 18.00, Porvoon tuomiokirkko
(os. Kirkkotori 1, Porvoo)

Wolfgang Amadeus Mozart:
Kirkkosonaatteja kahdelle viululle, uruille ja basso continuolle
Parman kirkkokvartetti
Črtomir Šiškovič, viulu
Satu Jalas, viulu
Mario Verdicchio, urut
Michele Ballarini, sello

Vapaa pääsy, maksullinen ohjelma koulujen opetustarvikkeiden hankkimiseen maanjäristysalueella.