Herättäjän kirkkopyhän messu Tuomiokirkossa

Herättäjän kirkkopyhän messu Tuomiokirkossa

herättäjä netti

Herättäjän kirkkopyhä

Porvoon suomalaisessa seurakunnassa vietetään Herättäjä-Yhdistyksen kirkkopyhää sunnuntaina 15. lokakuuta. Porvoon tuomiokirkon kello 10 alkavassa messussa mukana Juha Takala, Sara Toivanen, Jari Oksanen, Minna Wesslund sekä kvartetti helsinkiläisestä Herännäisnuorten kuorosta.

Messun jälkeen tarjolla on keittolounas seurakuntakodilla, Lundinkatu viidessä. Kirkkopyhän vietto jatkuu perinteisillä körttiseuroilla, jossa ovat mukana pastorit Sara Toivonen ja Juha Takala. Seuroissa veisataan uudistettuja Siionin virsiä.

Kirkkokyytipyynnöt lauantaihin klo 12 mennessä puh. 040 0210040. Messun voi kuunnella myös seurakunnan Internet-sivujen kautta: www.porvoonseurakunta.fi/yhteys.

Sunnuntaina voi osallistua myös kirkkokahville Tuomiorovastin pappilassa: Niiden tuotto menee lähetystyön hyväksi.