Lutherin virsien ilta - yhteislaulutilaisuus seurakuntakodilla

Kartta latautuu...

Lutherin virsien ilta - yhteislaulutilaisuus seurakuntakodilla

Jumala ompi3

Jumala ompi linnamme –Lutherin virsien ilta seurakuntakodilla ke 18.10. klo 18. Yhteislaulutilaisuudessa laulamme Reformaatio 500 -vuotisjuhlavuoden kunniaksi Martti Lutherin virsiä. Virret esittelee emeritusprofessori Reijo Pajamo ja säestää Jarkko Yli-Annala.

Emeritusprofessori Reijo Pajamo (s.1938 Sortavala) on valmistunut kansakoulunopettajaksi Rauman seminaarista sekä kanttori-urkuriksi ja musiikinopettajaksi Sibelius-Akatemiasta. Pajamo on myös väitellyt filosofian tohtoriksi Helsingin yliopistossa.

Pajamo on kirjoittanut useita teoksia Suomen musiikin historiasta ja tutkinut erityisesti suomalaista veisuu- ja lauluperinnettä. Hän on kirjoittanut teoksia joululauluista, koululauluista ja maakuntalauluista sekä suomalaisesta virsilauluperinteestä.

Tilaisuus on yksi Reformaatio 500 -vuotisjuhlavuoden tapahtumista Porvoossa.

Tervetuloa laulamaan yhdessä!