26.11.2017
Kartta latautuu...

suomi sävelin

Suomi sävelin -konsertti Tuomiokirkossa

Sunnuntaina 26.11. klo 18 Porvoon suomalaisen seurakunnan ja Porvoon tuomiokirkkoseurakunnan aikuiskuorot pitävät yhteiskonsertin Tuomiokirkossa Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi.

Borgå kammarkör, Gaudeamuskören, Kamppulakuoro, Laulupiiri, Varia Voce ja Vox Consolationis esittävät suomalaisen lauluperinteen helmiä sekä erikseen että yhdessä. Kuin katselmuksena Suomen musiikkihistoriaan kuullaan mm. Hj. Backmanin, F. A. Ehrströmin, T. Kuulan, A. Maasalon, S. Salosen, J. Sibeliuksen, K-E Gustafssonin ja J. Löytyn musiikkia.

Myös Suomen kansanomainen koraaliperinne on edustettuna ohjelmassa, joka huipentuu hengelliseen kansansävelmään Oi Kaanaanmaa ja Taneli Kuusiston isänmaalliseen virteen Suomalainen rukous.

Kuoroja johtavat Merja Halmetoja, Mikael Helenelund, Eric-Olof Söderström, Elke Unt ja Jarkko Yli-Annala. Vapaa pääsy. Konsertin järjestää Porvoon suomalainen seurakunta ja Borgå svenska domkyrkoförsamling.

Kuva: Suomi100/Kati Lehtola