Liedkonsertti tuomiokirkossa

Kartta latautuu...

Liedkonsertti tuomiokirkossa

lied

Lauantaina 8.4. kl. 15 Porvoon tuomiokirkossa konsertoi sopraano Iida Antola (kuva oikealla) ja romanialainen pianisti Daria Tudor. Konsertissa kuullaan Franz Schubertin, Alban Bergin, Wolfgang Rihmin ja Aribert Reimannin liedejä. Vapaa pääsy.

Iida Antola (s. 1990) opiskelee laulua Berliinissä Universität der Künste -korkeakoulussa. Hän on valmistunut kuoronjohtajaksi Sibelius-Akatemiasta, tehden diplomit sekä kuoronjohdosta että pianonsoitosta. Kesällä 2015 Iida Antola oli Timo Mustakallio -laulukilpailun finalisti. Hän on laulanut solistina useissa kirkkomusiikkiteoksissa ja esittänyt nykymusiikkia m.m. Zagros Ensemblen solistina, Berliinissä Crescendo-festivaaleilla ja Würzburgin Mozart-juhlilla.

Daria Tudor (s. 1997) opiskelee pianonsoittoa Universität der Künste Berlinissä. Hän on täydentänyt opintojaan useilla mestarikursseilla. Hänet on palkittu useissa pianokilpailuissa. Tudor on konsertoinut Romaniassa, Saksassa, Englannissa, Japanissa, Belgiassa ja Israelissa.