Häämusiikkia Porvoon tuomiokirkossa

Häämusiikkia Porvoon tuomiokirkossa

heart-1506259_1920

Mitä kirkkohäiden musiikiksi?

Keskiviikkona 26.4. klo 19 häämusiikki soi Porvoon tuomiokirkossa, kun Porvoon seurakuntien kanttorit esittävät vihkitilaisuuteen sopivaa musiikkia. Häämusiikkikonsertin ohjelmassa on sekä tunnettuja että uudempia häämarsseja ja vihkivirsiä.

Porvoon tuomiokirkon viisi suosituinta häämarssia vuonna 2016 olivat (tässä järjestyksessä) Melartinin Juhlamarssi, Mendelssohnin Häämarssi, Pachelbelin Canon, Hakanpään Trumpettisävelmä ja Bachin Preludi C-duuri. Konsertin tarkoituksena on auttaa häitään suunnittelevia pareja musiikin valinnassa, mutta kaikki ovat tervetulleita kirkkoon nauttimaan musiikista. Konsertin jälkeen on mahdollisuus keskustella papin tai kanttorin kanssa sekä tehdä avioliitonesteidentutkinta.

Konsertin järjestää Porvoon suomalainen seurakunta ja Borgå svenska domkyrkoförsamling. Vapaa pääsy.