Asunnottomien yö kirkonmäellä

Kartta latautuu...

Asunnottomien yö kirkonmäellä

asunnottomien yö karuselli

Tiistaina 17.10. vietetään YK:n köyhyyden vastaista päivää ja valtakunnallista asunnottomien yötä. Porvoon yhteinen keittiö, Porvoon aikuis- ja nuorisososiaalityö, SPR, Koivula, Päihdeklinikka, NAL Itä-Uusimaa ry ja seurakunnat toimivat ensimmäistä kertaa kirkonmäellä yhdessä tuoden asunnottomuudelle näkyvyyttä myös täällä Porvoossa.

Porvoon tuomiokirkon pihalla kello 18 alkavan tilaisuuden avaa kaupunginjohtaja Jukka-Pekka Ujula. Puheenvuoroja eriarvoisuudesta, varattomuudesta ja asunnottomuudesta. Tarjolla soppaa (klo 18-22, niin kauan kuin riittää) kahvia ja teetä, makkaranpaistoa. Trubaduureina vuorottelevat muusikot Tilly Ågren ja Pasi Siltakorpi. SRK jakaa vaateita tarvitseville. Mahdollisuus myös korva-akupunktioon.

Pikkukirkossa soi kello 19 Urkuvartti, kanttorina Reidar Tollander. Tuomiokirkon viereinen Pikkukirkko on avoinna kello 18-24.