Seurakuntavaalit 2018: mistä äänestän?

Uudet valtuutetut 2019 - 2022

Yhteisen kirkkovaltuuston uudet jäsenet Porvoon suomalaisesta seurakunnasta ovat tässä
Valtuuston jäsenistä Porvoon suomalaisen seurakunnan edustajisto uusiutui puoliksi: 13 nykyistä valtuutettua jatkaa, 13 uutta tulee heidän rinnalleen.

Tässä on linkki kuvalliseen versioon uudesta Porvoon suomalaisen seurakunnan edustuksesta yhteisessä kirkkovaltuustossa tammikuusta 2019 alkaen.

Porvoon suomalaisen seurakunnan uusi seurakuntaneuvosto on tässä.
16-jäsenisestä seurakuntaneuvostosta lähes puolet uudistui: yhdeksän jatkavan joukkoon tulee seitsemän uutta päättäjää.
Tässä on linkki kuvalliseen versioon upouudesta, vuoden 2019 tammikuussa aloittavasta Porvoon suomalaisen seurakunnan seurakuntaneuvostosta.

Onnittelut sekä uusille että työtään jatkaville valtuutetuille ja suuri kiitos jokaiselle vaalityössä mukana olleelle!
Kiitos äänestäjille, äänestysprosentti nousi viime vaaleista kaksi kymmenystä ja oli nyt tasan 14,0.

Seurakuntavaalien 2018 tulos sekä ikä- ja sukupuolijakauma ym kiinnostavaa tietoa on täällä valtakunnallisessa tulospalvelussa Porvoon suomalaisen seurakunnan osalta.