eJoulupuu Porvoo 2020

Anna joulumieltä vähävaraisille ja yksinäisille helposti ja turvallisesti netin kautta

Porvoolaisten vähävaraisten perheiden lapsia ja nuoria voi tänä vuonna auttaa lahjoittamalla sopivaksi katsomansa summan verkkopankkinsa kautta eJoulupuu -palvelun kautta. Lahjoitetut varat muuntuvat paikallisten yritysten joululahjakorteiksi ja jaetaan perheille seurakuntien diakoniatyön ja kaupungin sosiaalitoimen kautta.

eJoulupuun tavoitteena on toimia jouluilon kanavana yksityisille porvoolaisille lahjoittajille, hyväntekeväisyyttä tekeville toimijoille ja yrityksille.

Tässä voit lahjoittaa eJoulupuukeräykseen 25.12.2020 asti. Yrityslahjoittajat voivat pyytää kirjanpitoon soveltuvan laskun osoitteesta info@kotimaanapu.fi

Porvoon eJoulupuusta vastaa Kirkko Porvoossa ja Porvoon kaupunki on yhteistyössä mukana. Keräyksen hallinnollinen vastuu on Kotimaanvulla (keräyslupa RA/2020/639).

Lahjakortit

Otamme seurakunnassa vastaan lahjakortteja jaettavaksi edelleen tarvitseville. Tilanpuutteen vuoksi emme voi ottaa vastaan kierrätystavaraa.

Lisätiedot:  diakoniajohtaja pasi.j.nieminen@evl.fi  tai diakoniapappi janne.kuusitunturi@evl.fi