Toimintaa Gammelbackan alueella

Messu

sunnuntaisin klo 13 Gammelbackan seurakuntakeskuksessa, Viertotie 1. Messun jälkeen kirkkokahvit.

Kohtaamispaikka Gammelbackan seurakuntakeskuksessa

Maanantaisin klo 11-12.30. Ruokahartaus klo 11. Työntekijä tavattavissa.
Lounas 7 euroa, työttömät 2 euroa ja lapset 1,50 euroa.
Tiedustelut: yhdyskuntatyöntekijä Maria Jylhä puh. 0400 914 533.
Lounaslistat löytyvät täältä.

Eläkeläisten kerho Aurinkoiset

Eläkeläisten kerho maanantaisin kello 13 Gammelbackan seurakuntakeskuksessa. Keskustelua, laulua, joskus askartelua, voit myös itse tuoda ohjelmaa. Päiväkahvit yhteisen hetken päätteeksi.

Naisten saunaillat

Saunan lämpö ja takkatulen hehku kutsuu Sinua naisten saunailtaan kerran kuukaudessa maanantaina klo 17 - 19. Myös pientä iltapalaa tarjolla ja lyhyt hartausteksti illan aikana. Käynti kerhokäytävän ovesta. Syksyllä 2020 sauna lämpiää 5.10., 2.11., 23.11. ja 14.12.

Sakset ja supina -käsityötapaamiset

Sakset ja supina -käsityötapaamiset vetävät eri-ikäisiä ja -taitoisia harrastajia joka toinen torstai klo 17.30 (parittomilla viikoilla) Gammelbackan seurakuntakeskukseen. Tule mukaan kädentaitojen ja yhdessätekemisen iltaan. Illan aikana teehetki (oma kuppi mukaan) ja pieni hartausteksti. Syyskausi alkaa 10.9.2020.

Ostarin olohuone Gammelbackan ostoskeskuksen aulassa

toistaiseksi tämä toiminta on tauolla.

Gammelbackan seurakuntakeskus aurinkoisena päivänä.

yhdyskuntatyöntekijä, diakonissa
Porvoon suomalainen seurakunta