Toimintaa Gammelbackan alueella

Messu

sunnuntaisin klo 13 Gammelbackan seurakuntakeskuksessa, Viertotie 1. Messun jälkeen kirkkokahvit.

Kohtaamispaikka Gammelbackan seurakuntakeskuksessa

Maanantaisin klo 11-12.30. Ruokahartaus klo 11. Työntekijä tavattavissa.
Lounas 7,50 euroa, työttömät 3 euroa ja lapset 2,50 euroa.

Lounaslistat löytyvät täältä.

Eläkeläisten kerho Aurinkoiset

Eläkeläisten kerho maanantaisin kello 13 Gammelbackan seurakuntakeskuksessa. Keskustelua, laulua, joskus askartelua, voit myös itse tuoda ohjelmaa. Päiväkahvit yhteisen hetken päätteeksi.

Naisten saunaillat

Saunan lämpö ja takkatulen hehku kutsuu Sinua naisten saunailtaan kerran kuukaudessa maanantaina klo 17 - 19. Myös pientä iltapalaa tarjolla ja lyhyt hartausteksti illan aikana. Sisäänkäynti kerhokäytävän ovesta. Syksyllä 2021 sauna lämpiää 11.10., 8.11., ja ti 7.12.

Miesten saunaillat

maanantaisin klo 18 – 20 Gammelbackan srk-keskus.  Yhdessäoloa, keskustelua, saunomista ja pientä iltapalaa. Sisäänkäynti kerhokäytävän ovesta.  Syksyn 2021 kokoontumiset:  4.10., 1.11., 29.11.

Sakset ja supina -käsityötapaamiset

Sakset ja supina -käsityötapaamiset vetävät eri-ikäisiä ja -taitoisia harrastajia joka toinen torstai klo 17.30 (parittomilla viikoilla) Gammelbackan seurakuntakeskukseen. Tule mukaan kädentaitojen ja yhdessätekemisen iltaan. Illan aikana teehetki (oma kuppi mukaan) ja pieni hartausteksti. Syyskausi alkaa 16.9.2021.

Kävelyretket Gammelbackan lähimaastossa

tiistaisin kello 13, omatoimisesti. Lähtö Gammelbackan seurakuntakeskuksen pihasta. Säävaraus.

Ostarin olohuone Gammelbackan ostoskeskuksen aulassa

toistaiseksi tämä toiminta on tauolla.

Gammelbackan seurakuntakeskus aurinkoisena päivänä.

Porvoon suomalainen seurakunta

Papiston lähiesimies, Länsi-Porvoon aluetyö