Aikuisille

Porvoon suomalainen seurakunta haluaa omalta osaltaan olla hillitsemässä
viruksen leviämistä.
Toimintaan saattaa tulla muutoksia lyhyelläkin varoitusajalla, mikäli koronavirus-tilanne paikkakunnalla pahenee. Noudatamme kokoontumisissa viranomaisten antamia ohjeita.

Puuroporinat
torstaisin klo 12 Gammelbackan seurakuntakeskuksessa

Kohtaamispaikat ja lounaat
maanantaisin klo 11-12.30 Gammelbackan seurakuntakeskuksessa, Viertotie 1
keskiviikkoisin klo klo 11.30-13 Seurakuntakodilla, Lundinkatu 5
Lounas 7 €, työttömät 2 €, lapset 1,50 €.
Lounaslista

Kohtaamispaikka virkistystä kaipaaville seurakuntakodilla Lundinkatu 5, katutaso perjantaisin klo 14-16.
Kokoontumispäpivät: 18.9, 2.10, 16.10, 30.10, 13.11 ja 11.12.

Kahvio Ruustinna seurakuntakodin juhlasalissa perjantaisin klo 13-15, joka toinen viikko (parittomat viikot).  Kahvio toimii vapaaehtoisvoimin ja kunkin kahvion tuotto menee vapaaehtoisten valitsemaan kohteeseen. Kahvion tuotto on mennyt mm. oman seurakunnan nimikkoläheteille ja lähetystyölle eri järjestöjen kautta sekä Kirkon Ulkomaanavun kohteisiin.

Kansainvälinen rauhankahvila tauolla toistaiseksi.

Täältä löydät: Gammelbackan alueen toimintaa

Kohtaamispaikka Kevätkummun kortteliässä, Sammontie 1.
PERUTTU TOISTAISEKSI

Tuolifysiot
PERUTTU TOISTAISEKSI

Perhelähtöisyys seurakunnassa

Perhe on se, ketkä ihminen itse kokee perheekseen. Jollekin perhe voi olla aikuiset sisarukset, toiselle ystävät ja kolmannelle puoliso. Perhelähtöisessä seurakunnassa ymmärrämme perheiden monimuotoisuuden rikkautena.

Perheen muodostavat Tilastokeskuksen määritelmän mukaan yhdessä asuvat avio- tai avoliitossa tai parisuhteensa rekisteröineet henkilöt, heidän lapsensa, jompikumpi vanhemmista lapsineen sekä avio- ja avopuolisot sekä parisuhteensa rekisteröineet henkilöt, joilla ei ole lapsia.  Yhdessä asuvat sisarukset tai serkukset eivät muodosta Tilastokeskuksen määritelmän mukaan perhettä. Perheessä voi olla korkeintaan kaksi peräkkäistä sukupolvea. Lapsiperheillä taas tarkoitetaan perheitä, joissa kotona asuu vähintään yksi alle 18-vuotias lapsi.