Aikuisille

Puuroporinat ja muut kohtaamispaikat
torstaisin klo 11 Kevätkummun Kortteliässässä ja klo 12 Gammelbackan hyvinvointikeskuksessa

Lounaat ja hartaushetket
maanantaisin klo 11-12.30 Gammelbackan seurakuntakeskuksessa, Viertotie 1
keskiviikkoisin klo klo 11.30-13 Seurakuntakodilla, Lundinkatu 5
Lounas 7,50 €, työttömät 3 €, lapset 2,50 €.
Lounaslista

Keskeneräisten kuppila virkistystä kaipaaville seurakuntakodin ALUSTASSA, Lundinkatu 5.

Kuppila on avointen ovien paikka. Avoinna joka toinen perjantai klo 14-16. Käynti sisäpihan kautta Runeberginkadun puolelta. 
 

Kahvio Ruustinna seurakuntakodin juhlasalissa perjantaisin klo 13-15, joka toinen viikko (parittomat viikot).  Kahvio toimii vapaaehtoisvoimin ja kunkin kahvion tuotto menee vapaaehtoisten valitsemaan kohteeseen. Kahvion tuotto on mennyt mm. oman seurakunnan nimikkoläheteille ja lähetystyölle eri järjestöjen kautta sekä Kirkon Ulkomaanavun kohteisiin.

Rauhankahvila, kansainvälinen kohtaamispaikka seurakuntakodilla, noin kerran kuukaudessa.

Täältä löydät: Gammelbackan alueen toimintaa

Kohtaamispaikka Kevätkummun Kortteliässä, Sammontie 1. Avoinna arkisin klo 10-15.

 

Perhelähtöisyys seurakunnassa

Perhe on se, ketkä ihminen itse kokee perheekseen. Jollekin perhe voi olla aikuiset sisarukset, toiselle ystävät ja kolmannelle puoliso. Perhelähtöisessä seurakunnassa ymmärrämme perheiden monimuotoisuuden rikkautena.

Perheen muodostavat Tilastokeskuksen määritelmän mukaan yhdessä asuvat avio- tai avoliitossa tai parisuhteensa rekisteröineet henkilöt, heidän lapsensa, jompikumpi vanhemmista lapsineen sekä avio- ja avopuolisot sekä parisuhteensa rekisteröineet henkilöt, joilla ei ole lapsia.  Yhdessä asuvat sisarukset tai serkukset eivät muodosta Tilastokeskuksen määritelmän mukaan perhettä. Perheessä voi olla korkeintaan kaksi peräkkäistä sukupolvea. Lapsiperheillä taas tarkoitetaan perheitä, joissa kotona asuu vähintään yksi alle 18-vuotias lapsi.