Aikuisille

Porvoon suomalainen seurakunta haluaa omalta osaltaan olla hillitsemässä
viruksen leviämistä. Siksi kaikki kokoontumiset on PERUTTU toistaiseksi.
Ilmoitamme, kun toiminta jatkuu.

Puuroporinat
keskiviikkoisin klo 12 Yhdistys­keskus, WSOY-talo, Mannerheiminkatu 20,
torstaisin klo 12 Gammelbackan Hyvinvointikeskus.

Kohtaamispaikat ja lounaat
maanantaisin klo 11-12.45 Gammelbackan seurakuntakeskuksessa,
keskiviikkoisin klo klo 11.30-13 Seurakuntakodilla.
Lounas 7 €, työttömät 2 €, lapset 1,50 €.
Lounaslista

Kohtaamispaikka virkistystä kaipaaville seurakuntakodilla Lundinkatu 5, katutaso perjantaisin klo 14-16, 18.9, 2.10, 16.10, 30.10, 13.11 ja 11.12.

Kahvio Ruustinna seurakuntakodin kahviossa perjantaisin klo 13-15, joka toinen viikko (parittomat viikot).  Kahvio toimii vapaaehtoisvoimin ja kunkin kahvion tuotto menee vapaaehtoisten valitsemaan kohteeseen. Kahvion tuotto on mennyt mm. oman seurakunnan nimikkoläheteille ja lähetystyölle eri järjestöjen kautta sekä Kirkon Ulkomaanavun kohteisiin.

Kansainvälinen rauhankahvila kerran kuukaudessa torstaisin klo 18-20 suomalaisella seurakuntakodilla, Lundinkatu 5. Syksyllä 2020: 3.9., 22.10. ja 19.11. Joulujuhla la 19.12. klo 16.

Täältä löydät: Gammelbackan alueen toimintaa

Vertaisryhmä yksinhuoltajille

Kaipaatko tukea omaan jaksamiseesi tai haluatko keskustella vanhemmuuteen liittyvistä kysymyksistä? Tule mukaan yksinhuoltajien vertaisryhmään Teams-videoyhteyden kautta. Ryhmä käynnistyy ti 19.5. ja sen jälkeen kokoonnumme viiden viikon ajan ilta-aikaan noin tunnin kerrallaan. Työskentelyssä käytämme LapsiArkki-materiaalia (www.lapsiarkki.fi)

Ryhmään mahtuu 8 osallistujaa ja osallistuminen on maksutonta. Ryhmää ohjaavat Porvoon seurakunnan kappalainen Minna Tuominen ja lapsityönohjaaja Marja-Leena Dammert.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset minna.e.tuominen@evl.fi tai p. 040 676 4117

Ilmoittautuessa kerro, sopisiko sinulle paremmin klo 20.00, klo 21 .00 vai jokin muu aika.

Otamme yhteyttä puhelimitse kaikkiin ilmoittautuneisiin ennen ryhmän alkamista.

Kohtaamispaikka Kevätkummun kortteliässä, Sammontie 1.
PERUTTU TOISTAISEKSI

Tuolifysiot
PERUTTU TOISTAISEKSI

Perhelähtöisyys seurakunnassa

Perhe on se, ketkä ihminen itse kokee perheekseen. Jollekin perhe voi olla aikuiset sisarukset, toiselle ystävät ja kolmannelle puoliso. Perhelähtöisessä seurakunnassa ymmärrämme perheiden monimuotoisuuden rikkautena.

Perheen muodostavat Tilastokeskuksen määritelmän mukaan yhdessä asuvat avio- tai avoliitossa tai parisuhteensa rekisteröineet henkilöt, heidän lapsensa, jompikumpi vanhemmista lapsineen sekä avio- ja avopuolisot sekä parisuhteensa rekisteröineet henkilöt, joilla ei ole lapsia.  Yhdessä asuvat sisarukset tai serkukset eivät muodosta Tilastokeskuksen määritelmän mukaan perhettä. Perheessä voi olla korkeintaan kaksi peräkkäistä sukupolvea. Lapsiperheillä taas tarkoitetaan perheitä, joissa kotona asuu vähintään yksi alle 18-vuotias lapsi.