Aikuisille

Kohtaamispaikka Kevätkummun kortteliässä, Sammontie 1.
Avoinna arkisin ma-pe klo 10-15. Alueellista yhteistoimintaa.

Tuolifysiot
maanantaisin klo 8.30 ja torstaisin klo 11.15 Kevätkummun seurakuntakeskuksessa.

Puuroporinat
maanantaisin klo 9.15 Kevätkummun seurakuntakeskus,
tiistaisin klo 9 Kevätkummun Kortteliässä
keskiviikkoisin klo 12 Yhdistys­keskus, WSOY-talo, Mannerheiminkatu 20,
torstaisin klo 12 Gammelbackan Hyvinvointikeskus.

Kohtaamispaikat ja lounaat
maanantaisin klo 11-12.45 Gammelbackan seurakuntakeskuksessa,
keskiviikkoisin klo klo 11.30-13 Seurakuntakodilla.
Lounas 7 €, työttömät 2 €, lapset 1,50 €.
Lounaslista

Gammelbackan alueen toimintaa

Kahvio Ruustinna seurakuntakodin kahviossa perjantaisin klo 13-15, joka toinen viikko (parittomat viikot).  Kahvio toimii vapaaehtoisvoimin ja kunkin kahvion tuotto menee vapaaehtoisten valitsemaan kohteeseen. Kahvion tuotto on mennyt mm. oman seurakunnan nimikkoläheteille ja lähetystyölle eri järjestöjen kautta sekä Kirkon Ulkomaanavun kohteisiin.

Kansainvälinen Frédscafe kerran kuukaudessa torstaisin klo 18-20, paikka saattaa vaihdella.
Syksyllä 2019:

19.9. suomalainen seurakuntakoti

10.10. Gammelbackan srk-keskus

14.11. suomalainen seurakuntakoti

la 21.12. klo 16 suomalainen seurakuntakoti: joulujuhla

Perhelähtöisyys seurakunnassa

Perhe on se, ketkä ihminen itse kokee perheekseen. Jollekin perhe voi olla aikuiset sisarukset, toiselle ystävät ja kolmannelle puoliso. Perhelähtöisessä seurakunnassa ymmärrämme perheiden monimuotoisuuden rikkautena.

Perheen muodostavat Tilastokeskuksen määritelmän mukaan yhdessä asuvat avio- tai avoliitossa tai parisuhteensa rekisteröineet henkilöt, heidän lapsensa, jompikumpi vanhemmista lapsineen sekä avio- ja avopuolisot sekä parisuhteensa rekisteröineet henkilöt, joilla ei ole lapsia.  Yhdessä asuvat sisarukset tai serkukset eivät muodosta Tilastokeskuksen määritelmän mukaan perhettä. Perheessä voi olla korkeintaan kaksi peräkkäistä sukupolvea. Lapsiperheillä taas tarkoitetaan perheitä, joissa kotona asuu vähintään yksi alle 18-vuotias lapsi.