• Taiteilijat ja vaikuttajat keskustelevat armosta Tuomiokirkossa

Armoa Porvoon mitalla! -ilta kokoaa tunnettuja porvoolaisia keskustelemaan valitsemistaan raamatunkohdista ja niiden merkityksestä tässä ja nyt. Porvoon suomalaisen seurakunnan järjestämä ilta pidetään Porvoon tuomiokirkossa keskiviikkona 4. lokakuuta kello 19.

• Kirkkokissan pyhis alkaa Tuomiokirkolla 24.9.

Kirkonmäellä viihtyvien kissojen innoittamana on Tuomiokirkossa alkava lasten pyhäkoulu nimetty Kirkkokissan pyhikseksi. Se alkaa sunnuntaina 24.9. ja sitä  pidetään joka toinen sunnuntai klo 10 alkavan messun aikana.

• Poiju - kiinnity kirkkoon Porvoossa!

Poimi itsellesi seurakunnan Poiju-lehti, joka  ilmestyy 13. syyskuuta Itäväylä-lehden liitteenä. Lue suntioiden monipuolisesta työstä ja tutustu syksyn toimintaan. Sähköiseen versioon pääset klikkaamalla lue lisää -painiketta.

Palvelumme

Ilmoittaudu mukaan!

Kuuntele messua

"Jumalan rakastaminen ja toisen ihmisen rakastaminen kuuluvat samaan pakettiin. Jumala pitää monesti meistä huolta toistemme avulla."
Ajatuksia kirkkovuodelle. Hanna-Kaisa Hartala
Lokakuu 2017