"Jumala on aina enemmän kuin ihmisen käsitys hänestä. Tärkeintä ei ole ymmärtää Jumalan salaisuuksia, vaan elää kiinni hänen rakkaudessaan."
Ajatuksia kirkkovuodelle. Hanna-Kaisa Hartala

• Ennakkoäänestys sujui hyvin

Seurakuntavaalit ovat nyt toden teolla alkaneet.
    Ennakkoäänestysviikolla ti 6.11. – la 10.11. kymmenisen prosenttia käytti jo äänioikeuttaan.
    Sunnuntaina 18.11. klo 11-20 Pikkukirkossa päivystetään vaaliuurnan ja kahvipannun äärellä!

• Vaalit 2018: tietopaketti

Marraskuussa on vaalit, joissa sinun kirkollisveroistasi päättävät luottamushenkilöt valitsee joku. Miksipä et äänestäisi itsekin, etkä jättäisi päätöstä Jokulle?

• Hei! Täällä olis parit riparit!

Tuskin ovat simmarit ehtineet kuivumaan, kun katse suunnataan jo seuraavaan suveen. Ripari tosin on puolivuotinen yhteistaival, joka alkaa jo pian! Kurkkaa!

• Vaalit 2018: vaalivideot

Elävää kuvaa ehdokkaista tarjolla. Valtaosa Porvoon suomalaisen seurakunnan ehdokkaista esittäytyy lyhyillä videoilla, katso!

Palvelumme

Seurakuntavaalit 2018