The Sound of Movie Music

The Sound of Movie Music -konsertissa Porvoon seurakuntien kanttorit esittävät elokuvamusiikkia niin uruilla kuin laulaen! Miltä mahtaa kuulostaa Rockyn teema tai Forrest Gump, kun se on sovitettu soitinten kuningattarelle? Entä mistä laulettiinkaan kappaleessa My favourite things musikaalielokuvassa Sound of music? Tule, kuule ja tue samalla Yhteisvastuukeräystä!

Elokuvamusiikin konsertti Porvoon tuomiokirkossa sunnuntaina 24.3. kello 18. Mukana kanttorit Minna Wesslund, Kaisa Sidoroff, Merja Halmetoja-Sivonen, Jarkko Yli-Annala, Reidar Tollander ja Mikael Helenelund sekä pianisti Risto Sojakka. Kolehti Yhteisvastuulle.

Suosikkikappaleen valinta on  päättynyt. Julkaisemme lähipäivinä valitsemanne kappaleen, joka esitetään sunnuntain konsertissa.